+30 2310 685 301
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

►Πως μπορώ να αλλαξω κάποιο προϊόν?

Εύκολα και άνετα από το σπιτι σας... Η Helen εγγυάται ότι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, θα σας τα αλλάξουμε, δεδομένου ότι θα μας επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, όχι φορεμένα, όχι πλυμένα και με όλες τις ετικέτες άθικτες.
Προσοχή:

 •  Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 2-4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία το ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. Συνεπώς όταν φτάσει η επιστροφή σας στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα λάβετε και την απαραίτητη ενημέρωση.

 • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προιόν της επιστροφής.

 •  Τα μαγιό, διευκρινίζεται ότι για λόγους υγιεινής, θα πρέπει να δοκιμάζονται με το αυτοκόλλητο που φέρουν και να επιστρέφονται με αυτό. Μαγιό τα όποία επιστρέφονται χωρίς την αυτοκόλλητη ταινία δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. H Helen διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί αλλαγή προϊόντων στα οποία είναι εμφανές ότι ο παραπάνω κανόνας δεν έχει τηρηθεί

 • Τα καλσόν , σλιπ και στρινγκ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

 • ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Η επιστροφή σας πρέπει να γίνει αυστηρά εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας και το ειδικό έντυπο επιστροφής.

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2310685301 καθημερινές 08.00 με 16.00 είτε με email στο [email protected]  και ενημερώστε μας για το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε και ποιο θέλετε να παραλάβετε.

 2. Μόλις επεξεργαστούμε το αίτημα σας και υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας ενημερώσουμε για την αποστολη του νέου προϊόντος.

 3. Συσκευάστε το προϊόν με προσοχή και παραδώστε το στον κουριερ που θα σας φερει το νέο. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει Α) το προϊόν το οποίο επιστρέφετε Β) το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες. Η αλλαγή γίνεται εφόσον η κουριερ παραλάβει το προϊόν προς αλλαγή και σας παραδίδει το νέο προϊόν. Η υπηρεσία αυτή εκτελείται από την Γενική Ταχυδρομική courier με επιβάρυνση 2€ για Ελλαδα και 10€ για Κυπρο.Το ποσό αυτό πληρώνεται στην κουριερ που θα σας παραδώσει το νέο προϊόν. Σε περίπτωση που τα προϊόντα αλλαγής είναι υψηλότερης αξίας από την αρχική αγορά το επιπλέον ποσό θα χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα που έχει δοθεί ή η νέα αποστολή αντικαταβολής θα χρεωθεί με την διαφορά.

Σημείωση: Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

► Επιστροφή χρημάτων
Στην περίπτωση που επιθυμειτε επιστροφή χρημάτων το κοστος επιστροφής των προιόντων βαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη. Καλείτε την Γενική Ταχυδρομική για να επιστρέψετε το δέμα με χρέωση παραλήπτη. το συνολικο κόστος επιστροφης και μεταφορας του ποσου τραπεζικα είναι 6€ τα οποία θα αφαιρεθούν απο το ποσό επιστροφής. Μόλις παραλάβουμε το δέμα με τα προιόντα θα επεξεργαστούμε το αίτημα σας και θα σας ενημερώσουμε για την πορεία επιστροφής των χρημάτων. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει οπωσδήποτε να μας έχετε ενημερώσει για τον αριθμο λογαριασμού τραπέζης είτε με email είτε στην φορμα επιστροφής.


Η διεύθυνση επιστροφών είναι η εξής:

ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ο.Ε
6ον Χλμ Θες/νίκης-Ωραιοκάστρου
57013 Θεσσαλονίκη
Ταχυδρομική Θυρίδα 105 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
2310 685 301 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
2310 685 301 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • 6ο Χλμ. Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου
 • 57013 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
 • Ταχυδρομική Θυρίδα 105
 • Τηλέφωνο: 2310 685301
 • Φαξ: 2310 685302
 • Email: [email protected]

FOLLOW US

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ

Δευτέρα ως Παρασκευή 08.00 με 16.00

Best in eCommerce Personalized Service System

Alpha-bank
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !